Over ons

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Made by Jolien!

Made by Jolien is een merk dat staat voor handgemaakte babykleding en -spullen voor de kleintjes en hun mama's en papa's in wording. De producten zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt door Jolien Claeyé, oprichtster van het merk.

Het merk vond zijn oorsprong in 2018. Jolien inspireerde zich op de geboorte van haar nichtje Mila en haar zoontje Damu. Ze gaf graag originele en unieke geschenken en dacht daarbij aan haar naaimachientje. Ze ging aan de slag en realiseerde iets wondermooi.

Volgens Jolien moet babykleding zacht zijn en eenvoudig, daarom kiest ze voor comfortabele producten. Los daarvan valt ze graag op door unieke en eigenzinnige prints te gebruiken, zaken die ze zelf uitkiest. Bij de ontwikkeling van haar artikelen staat gemak centraal. Ze hoopt namelijk dat de ouders net zo blij worden van haar producten als de kleintjes dat doen. Ze kan er zo van genieten wanneer een kind in de kledingkast wijst naar een artikel dat door haar werd gerealiseerd.

Made by Jolien staat niet alleen voor babykleding maar ook voor babykamerspullen. Het assortiment wisselt constant en daarbij wordt rekening gehouden met de wens van de klant, zowel op niveau van design als van print(s).

Het merk is gevestigd in Dendermonde (België) met verkooppunten over heel Europa.


Met liefde ontwikkelen wij fijne collecties die nét even wat anders zijn. Items waar ouders dol op zijn, maar hun kleintjes nog veel meer.